sábado, 26 de noviembre de 2011

Dijous, 24/11/2011

Durant aquesta sessió feta amb el Joan-anton hem pogut, entre tota la classe, resoldre els diferents dubtes que tenim respecte als projectes que hem de realitzar al llarg d'aquesta assiganatura.  Durant la classe d'avui hem pogut avançar amb els diferents treballs que hem de realitzar en grup i que en la propera sessió haurem d'exposar davant del grup-classe.

 A més a més de tot això, el Joan-Anton ha anant passant pels diferents grups per veure si el que portàvem fet estava bé o si teniem que modificar o retocar alguna cosa o aspecte per tal de que en l'exposisció estiguès tot ben clar. A part d'això, el fet de treballar amb el nostre grup ens ha ajudat a resoldre els diferents dubtes que teníem entre nosaltres i que ens anaven sorgint a mida que anavem elaborant el nostre treball, amb la finaltitat d'arribar a un consens totes juntes, que és el mateix objectiu per a totes.

Cal fer esment, que també a la classe d'avui s'ha comentat en què consistirà el projecte final de l’assignatura. Per tant, considero que ha estat una classe molt profitosa i interessant per poder fer el treball en grup i alhora poder parlar amb el mestre per aclarir dubtes que ens havien quedat enlaire.


No hay comentarios:

Publicar un comentario