domingo, 6 de noviembre de 2011

Dijous, 03/11/2011

Després de molts dies sense anar a classe, avui, a l'aula amb el Joan- Anton hem estat discutint  sobre els pròxims treballs que haurem de realitzar per grups de quatre persones.


Per una banda, un cop començada la classe, per grups vam estar parlant del primer treball que hem de hem estat discutint i observant detenidament el tema que ens havia tocat. Un cop revisat i treballat aquest tema en grup,i veure de que es tractava vam estar provant els diferents programes infantils que es poden utilitzar a l'aula amb infants, ja que d'aquesta manera i sense adonar-nos ens estem posant en el lloc de l'infant i això és un aspecte positiu per a nosaltres per què ens serveix per entendre molt més el nostre tema per desprès exposar-lo a la resta de companys i companyes declasse.
Per altra banda, el mestre ens a comentat que existeix un segon treball, més endavant, que consisteix en trobar una escola que vulguem, ja que és de lliure elleció, i fer-li un llistat de preguntes de com treballen les TIC, si els professors d’aquesta escola s'han format abnas sobre les TIC, quina es aquesta formació, entre d'altres qüestions. 


Per últim, cal dir que un cop finalitzada la classe m’han sorgit alguns dubtes, com per exemple:


-          A les escoles com treballen les TIC?


-                 Les escoles i les pissares digitals? com funcionen? si tenen éxit amb els infants?



No hay comentarios:

Publicar un comentario