jueves, 1 de diciembre de 2011

Dijous, 1/12/111

La sessió d'avui amb el Joan Anton ha estat molt interessant, ja que la classe d'avui consistia en explicar i exposar el tema que vam escollir en sessions anteriors sobre les TAC. Aquestes exposicions han estat realitzades pels diferents grups per als quals està format el grup-classe.

Pel que fa el nostre tema " aprendre a ser i actuar cada vegada més autonoma" i sobretot a l'exposició realitzada pel meu grup creiem que ha anat bé i que ha estat molt esquemàtica i lo més important, és que creiem i considerem que ha estat una exposició molt detallada i per tant un cop l'hem finalitzat, hem estat parlat totes quatre de com creiem que ha anat i totes hem arribat al mateix punt i és que tenim la sensació de que s'ha entès tot allò que volíem explicar en la presentació del nostre tema.

Com a grup, ens hem sapigut organitzar prou bé i per aquest motiu, no hem tingut cap problema alhora de posar-nos d'acord, de qui explicava una cosa o una altre, o fins i tot alhora d'exposar les diferents idees que cadascuna podia tenir, i això ha fet que el grup funcionès correctament.

Per últim, haig de fer esment que a la classe d'avui he après moltissim amb les diferents exposicions (temes) que han explicat els meus companys/es, i sobretot m'he adonat d'una cosa, i és que abans no ho tenia tant present que les noves tecnològies, i en aquest cas, els diferents programes informàtics que existeixen i que estan a l'abast de tothom són molt interesants i originals per treballar diferents continguts i conceptes a l'aula. A part d'això, haig de dir que avui he sentit a parlar de programes que mai havia escoltat i que espero i desitjo que a partir d'aquesta sessió i en un futur proper pugui fer ús d'aquests a la meva aula o fins i tot pels meus estudis, com podria ser per fer algun treball.

No hay comentarios:

Publicar un comentario