miércoles, 4 de enero de 2012

Dijous, 22/12/2011

Durant aquesta sessió amb el Joan Anton vam estar exposant les diferents experiències i vivències que vam viure els diferents grups de classe visitant una escola. Vam tenir l'oportunitat de poder observar com aquesta tenia introduïdes les noves tecnològies a les seves aules i sobretot com les aplicaven tant a aquestes com amb els infants.

Des del meu punt de vista, considero que les diferents exposicions que vam fer els meus companys i companyes de classe van estar molt interessants i entrentingudes, i el fet de veure com cada escola tenen introduïdes aquestes eines va ser molt curiós, per lo que crec que aquesta sessió ha estat molt instructiva.

Pel que fa el meu grup, un cop van finalitzar totes les exposicions i per tant la classe vam comentar com creiem que havia anat l'exposició, i des del nostre punt de vista vam considerar que va sortir prou bé i que tot el que haviem après i viscut en la nostra visita al centre va quedar plasmada en l'exposició, ja que des d'un principi era el nostre objectiu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario