martes, 3 de enero de 2012

Dimarts, 20/12/2011

A la darrera sessió de classe classe amb l’Angels hem treballat la imatge en moviment. A la primera part de la classe, la mestra ens va explicar breument com és podia produir  aquest moviment, a més a més de donar-nos les eines necessàries per a poder-ho produir i aixì aconseguir l'objectiu final.
Després, ens va deixar experimentar amb aquest programa per tal de poder realitzar un treball en petit grup fent servir les imatges elaborades a la classe anterior per tal de poder elaborar una petita historia amb moviment. Cal dir, que aquesta activitat, al principi, em va causar una mica d’angoixa i por per què no em van quedar molt clares les diferents pautes i eines que ens va proporcionar la mestra. aquesta situació es va donar a tota la classe, ja que molt poca gent sabia com fer-ho.
Haig de fer esment, que des del meu punt de vista considero que aquesta activitat i programa el trobo molt interessant per realitzar treballs amb els infants a l'aula, ja que es pot aplicar per fer contes realitzats per ells mateixos, dibuixos o feines realitzades a classe, on els infants és sentiran protagonistes de la feina i molt realitzats amb si mateixos. 
I per últim destacar que aquesta feina s'ha aplaçat per el primer dia de classe després de les vacances de nadal, ja que com he mencionat anteriorment, tota la classe va estar bastant perduda en com realitzar i per tant elaborar l'activitat final.

No hay comentarios:

Publicar un comentario