domingo, 29 de enero de 2012

RESUM DE LES SESSIONS AMB L'EDUARD






Amb l' Eduard hem realitzat diferents sessions on ens ha ensenyat com utilitzar diferents eines i/o mecanismes d’Internet. Gràcies a aquestes hem pogut observar i per tant experimentar amb elles i veure que són un conjunt d'eines i mecanismes que estan a l'abast de tothom i que són molt fàcils d' utilitzar, i sobretot per a nosaltres que el dia de demà serem futurs i futures mestres, i que en certa manera, les haurem d'utilitzar en algun moment de la nostra professió.

A continuació parlarem del que s'ha anat fent i treballant al llarg de les diferents classes amb l' Eduard:

En primer lloc, vam assistir a una conferència on ens vam fer una xarrada sobre el programa informàtic el JCLIC. Més tard, vam tenir l'ocasió de poder treballar amb aquest programa, i observar deteningudament com funcionava. Va estar molt divertit i original poder treballar amb aquest tipus de programa, ja que de cara un futur ens serà molt útil per treballar amb els infants i crear-ne activitats.

Seguidament, en les posteriors sessions, hem treballat els entorns virtuals i mitjans per a  l'ensenyament/aprenentatge. Aquest tema, m'ha agradat bastant i m'ha semblat  molt interessant, ja que ens ha proporcionat diferents mitjans que podem treballar amb els nens com ara la pissarra digital, entre d'altres programes que faciliten a l'infant estar en contacte sempre. 
Al llarg d'aquestes sessions, vam estar treballant com crear un moodle i com utilitzar-lo, a més a més de com a partir del nostre BLOC personal creat a l'inici de curs, el podíem decorar amb un rellotge, un calendari, un voki, RSS, entre d'altres.

Per últim, estem treballant com elaborar una pàgina web on quedi reflexat tots els treballs realitzats al llarg d'aquesta assignatura amb els tres professors, i l'Eduard ens ha ensenyat a utilitzar un programa informàtic on hem de posar la nostra pàgina web per tal de que tots els mestres de l’assignatura la puguin veure.

Finalment, ha de fer esment que aquesta part de l’assignatura m'ha semblat molt interessant i enriquidora, ja que hem après a utilitzar diferents mecanismes, eines, programes amb els quals nosaltres en podem extreure molt profit amb el nostres infants i com a mestres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario