martes, 24 de enero de 2012

Dimarts, 24/01/2012

A la sessió d'avui amb l'Àngels hem estat treballant com elaborar el nostre portafoli d'aquesta assignatura apartir d'una pàgina web i el programa KOMPOZER on hem d'ncloure totes les activitats en forma d'imatge en tre altres coses.

El principi haig de dir, que em sentia bastant perduda i no sabia com realitzar-la, tot seguint els passos de la mestra, ja que aquesta de vegades anava una mica depressa i perdia el fil conductor de l'explicació. Finalment he aconseguit continuar el fil d'aquestes i he pogut tot i agafant apunts, entendre com es fa i que s'ha de fer exactament.

Des del meu punt de vista, al principi no entenia per a què ens servia fer aquesta activitat, però a mida que la classe anava avançant he pogut observar i per tant entendre, el per què fem aixó i per a què ens serveix aquesta activitat, ja que aquest tipus de programa el podem fer servir per realitzar treballs tan en grup com individuals, etc. En definitiva, considero que la sessió d'avui ha estat molt entretinguda i profitosa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario