jueves, 27 de octubre de 2011

Dijous, 13/10/2011


Aquesta sessió amb el Joan Anton va estar destinada a realitzar un treball en grup, el qual consistia en que havíem de llegir-nos una lectura en grup i comentar-la amb la resta dels membres del grup, per tal de treure-li el major profit d’aquesta lectura, i posteriorment, en la pròxima sessió posar-la en comú amb la resta de companys mitjançant una petita exposició en grup petit.

La nostra lectura tractava sobre el programa CLIC a les aules i si gràcies aquestes activitats realitzades a partir d’aquest programa els infants aprenien coses o no. L’ambient de treball va ser bo i sense cap imprevist ni problema per part dels diferents membres que componien el grup de treball.

Considero que per poder treballar en grup tots el membres d’aquest han de llegir i posar-se d’acord amb els punts que es tractarà al llarg del treball i finalment posar-lo tot en comú per si algú del grup pot aportar idees u opinions que poden ajudar al grup de manera positiva. Així, d’aquesta manera, el que estem fomentat tota l’estona és el treball en grup, cosa que és molt important per realitzar una tasca d’aquest tipus.

No hay comentarios:

Publicar un comentario