jueves, 27 de octubre de 2011

Dijous, 20/10/2011

En aquesta sessió hem exposat tots els articles treballats per tots els grups de classe. He de reconèixer que aquesta sessió ha estat una classe molt interessant on desprès de cada exposició hem pogut exposar tots els nostres punts de vista als diferents temes exposats pels nostres companys i companyes de classe.
Respecte el nostre article, anomenat “ Sobre el CLIC y su éxito en la educación escolar” he pogut entendre molt més que és i per a que serveix aquest programa, és a dir, el CLIC és un programa informàtic molt útil per elaborar i realitzar activitats per a infants i que sobretot avarca totes les àrees del currículum de l’educació infantil.
Alejandra bosco, autora de l’article, dona la seva opinió dient que és un programa molt útil amb el qual els infants a l’aula poden treballar tranquil·lament diferents continguts com ara matemàtiques o altres conceptes dins del currículum escolar.
Però des del meu punt de vista i segons el que hem vist al llarg de l’article, crec que aquest tipus de programa està molt bé alhora de treballar amb infants però amb la fi de que aquests aprenguin nous continguts no per per competir entre ells, ja que els infants avui dia es guien més per això que per aprendre, i nosaltres com a futures mestres hem de tenir molt clar per a que serveix aquest tipus de programes, per tal d’utilitzar-lo correctament a les aules.

No hay comentarios:

Publicar un comentario