martes, 25 de octubre de 2011

Dijous, 29/09/2011

Durant l’hora d’Alfabetització Digital, hem treballat amb parelles, i ho hem fet de forma col·laborativa i conjunta. Aquesta activitat es tractava de crear amb el Movie Maker una presentació global del material portat a classe pels diferents membres del grup.
El material que havíem de portar a classe era una cançó, un text i una fotografia on es pogués veure reflectit que significava i quina experiència havíem tingut nosaltres respecte les TIC. Per tant, el que he après és ha treballar de forma col·laborativa amb una companya que mai havia fet cap treball juntes, per tant, haig de dir que el que he après és a respectar les seves opinions, idees, els seus gustos, a prendre decisions de manera conjunta, i lo més important a respectar la manera de treballar i de pensar de l’altre persona.
Un altre aspecte a destacar, a més a més de les anteriors, és que considero que s’aprèn moltes més coses treballant en grup que individualment, ja que les dues aportàvem coses diferents i això fa que aprenen conceptes o coses noves cada dia. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario