martes, 25 de octubre de 2011

Dimarts, 27/09/2011

Avui a la classe de l’Àngels, desprès d'haver realitzat a l'anterior sessió uns dibuixos en parelles que no sabíem el seu significat però que nosaltres teníem que dibuixar lo primer que ens venia al cap, per fi avui l'he trobat un sentit i una lògica aquells conceptes que l'Àngels anava dient.
He après que existeixen diferents tipus d’hortalisses, en aquest cas, estem parlant de diferents tipus de patates, de les que nosaltres estem acostumats avui dia i que sobretot tenen un nom original i curiós. A més a més, he après un conjunt de conceptes referits a l'àmbit de la fotografia que mai havia sentit parlar, i per tant, per veure si ho havia entès, per parelles hem tingut que realitzar un treball, en el qual, hem tingut que posar en pràctica tot allò explicat prèviament a classe.
Un altre concepte a destacar, es que com el treball era en parelles, he après a treballar conjuntament i de manera col·laborativa fora de l'aula sense cap inconvenient, aportant idees i opinions, i sobretot lo més important, respectar les opinions i idees de la meva companya de treball. 
I per últim, destacar que depenent dels diferents plans o angles de visió, pots realitzar fotografies de millor qualitat i fins i tot originals.

No hay comentarios:

Publicar un comentario